Concurs “Have Your Say”

 

“Have your say” (HYS) és un concurs de vídeo que forma part de la campanya mundial Energy Bits per al consum intel·ligent d’energia, adreçada principalment a joves i adolescents entre 14 i 18 anys. S’han de presentar enregistraments de màxim 3 minuts, on els alumnes tractin el tema de l’energia en el seu ampli espectre de possibilitats (renovables, estalvi, eficiència, transport sostenible, reciclatge, reutilització, etc.).

Cada centre pot presentar tants vídeos com vulgui. Per participar-hi, només cal penjar els vídeos produïts al canal Youtube d’Energy Bits. Els vídeos han de comptar amb un tutor que es faci responsable dels continguts inclosos en l’enregistrament. (+ Informació)

El lliurament de vídeos és el 15 de març del 2013. Trobareu més informació sobre el concurs a la pàgina ww.ebitsvideo.com.

El cesire*.aulatec del Departament d’Ensenyament col·labora amb TV3 en l’organització d’unes sessions informatives per al professorat que estigui interessat a fer vídeos, especialment per al concurs internacional de vídeo per a escoles “Have Your Say”