Resultats al Prat

Ahir vaig participar al 6è Obert del Prat. El campió va ser en Josep Maria Martí, de la Unió Faristolaire, l’únic jugador que va aconseguir romandre invicte, enhorabona. També cal destacar la jugada amb punts, 248 punts amb ENRIQUIRÀ, feta per en Ramon Torres, del Club Scrabble Manresa.

En quant a la meva actuació, no puc queixar-me, vaig guanyar 3 partides, la meitat. Tampoc és per posar-se a ballar, no va ser el meu millor torneig. Tenint en compte la (poca) preparació que vaig fer… és un resultat òptim.

Vaig passar-m’ho bé a totes les rondes, però de les 6 partides que vaig fer, em quedo amb 3 en especial.

La derrota contra el Mauri, va ser una partida molt ajustada fins al final, de les derrotes que fan una xic de mal. Al principi em vaig allunyar uns quants punts, però el Mauri va remuntar jugada rere jugada, fins a la mà final, on va endur-se la victòria.

La victòria contra l’Anna Perales, va ser la típica partida de pocs escrables i molt ajustada, tota l’estona, vaig patir fins al final però aquest cop sí, la victòria va ser meva, 🙂

Finalment, la partida de la ronda 5 contra el meu amic Francesc Gelabert, ens ho vam passar molt bé. Tauler tancat i jugades boniques. Quan creia que ja tenia la partida guanyada… el Francesc em va bloquejar l’únic punt on podia treure’m la Z i me l’havia d’empassar, això decidia la partida al seu favor, donada la poca diferència de punts que teníem. Per sort meva només em vaig ofuscar durant dos torns, realment encara podia jugar la Z en un lloc amagadet… ho vaig fer, i la partida va ser meva, 🙂

Teniu tots els resultats del torneig i la corresponent crònica al web del Prat.