Agenda escrablística

Article republicat des de: Club Scrabble Manresa

Fem difusió dels propers esdeveniments escrablístics.

El proper 12 de maig, podeu participar al 3r torneig de Scrabble de Badalona, en format suís a 5 rondes. Teniu tota la informació al web de la FISC.

El proper 2 de juny, podeu participar a la 2a Copa Tísner de Scrabble català per equips, torneig commemoratiu del centenari del naixement d’Avel·lí Artís-Gener, introductor del joc en català. Tenim confirmats prou jugadors per a formar un equip, però en podem formar més d’un!!! Si esteu interessats en participar, feu-nos-ho saber per organitzar l’expedició manresana. També podeu inscriure-us a títol individual. Teniu tota la informació al web del Mots i Més a Molins, club de Scrabble.

Campionats a Sabadell i Cerdanyola

Article republicat des de: Club Scrabble Manresa

El proper 11 de febrer teniu l’oportunitat de participar al 1r Campionat de Scrabble de Sabadell. Un obert en format suís a 5 rondes. Teniu tota la informació al web de la FISC. Per als que us animeu a participar, tingueu en compte que el diccionari emprat no serà el DOSC, sinó que serà el DOCSEL.

També us informem que els dies 10 i 11 de març estan previstes activitats a Cerdanyola. El dissabte 10 teniu el 3r Obert Primavera de Cerdanyola del Vallès, format suís a 6 rondes. I l’endemà, dia 11, podreu gaudir d’una duplicada. Us mantindrem informats quan en tinguem més detalls.

Nous clubs, nous jugadors, la mateixa afició

Article republicat des de: Club Scrabble Manresa

Ens fem notícia de l’aparició de dos nous clubs d’escrable en català.

Una notícia que teníem pendent de publicar. Des de la tardor de 2010, i amb activitat regular des de la primavera, s’ha constituït el Mots i Més a Molins, club de Scrabble, a la vila de Molins de Rei. Vora una desena d’aficionats al nostre joc favorit que en el seu primer any de vida han organitzat la lliga CUSCA i una copa de partides 1 contra 1 en format tots contra tots.
Cartell de Molins de Rei

A les Pitiüses, els propers dies, i també a partir d’un grup d’amics que juguen regularment a l’escrable, es formalitzarà la creació del Club Scrabble Eivissa, el primer club d’escrable en català fora del principat!!! I atenció, tenen la intenció d’organitzar el I Campionat de Scrabble d’Eivissa el dia 22 d’octubre.
Portada del suplement Mola del Diari d'Eivissa, 21/7/2011

Des del Club Scrabble Manresa donem la benvinguda a aquests dos nous clubs, i als seus jugadors, al nostre petit gran món de paraules.

2n torneig a Badalona de Scrabble en català

Article republicat des de: Club Scrabble Manresa

cartell del 2n torneig Scrabble en català de Badalona
Ens plau informar-vos que el proper dissabte 14 de maig podreu participar al 2n torneig de Scrabble en català a Badalona, de 10 a 19.30h. També hi ha una jornada de portes obertes el dijous 12, de 18 a 20h.

Teniu tots els detalls del torneig, i les instruccions d’inscripció, al nou web del club
http://scrabblebadalona.blogspot.com
punt de trobada de l’actualitat escrablística badalonina.

Resultats de Cerdanyola

Article republicat des de: Club Scrabble Manresa

Ja podeu consultar els resultats del 2n. Obert Primavera de Cerdanyola del Vallès, al web del club organitzador.

Donem l’enhorabona al trio de guanyadores: Maria Lluïsa Penelas, amb 5 victòries i campiona de l’obert; Montse Hergueta, també amb 5 victòries i sotscampiona i Montse Sánchez, que amb 4 victòries va obtenir la 3a. classificació del torneig.

Hem de remarcar l’excel·lent actuació del representant del club manresà, l’Eric Olmedo, amb 4 victòries i 7a. posició a la classificació final.

Es presenta la FISC, Federació Internacional de Scrabble en Català

Article republicat des de: Club Scrabble Manresa

Coincidint amb la celebració del 1r Torneig de Scrabble en Català Primavera de Cerdanyola del Vallès, el diumenge propassat, es va fer la presentació pública de la Federació Internacional de Scrabble en Català oficialitzada fa poc temps, i que a hores d’ara està formada pels clubs de Scrabble del Prat, Manresa i Cerdanyola.
Es va descriure breument l’estat actual de la FISC i es va subratllar que la federació dóna suport a totes les entitats relacionades amb l’scrabble que s’hi vulguin adherir per a legalitzar-se d’acord amb la Llei d’associacions.
Així mateix, se’n va indicar la nova plana web: http:/www.fiscrabble.cat

Resultats del Torneig de Cerdanyola

Article republicat des de: Club Scrabble Manresa

Després de la celebració, el passat dia 21 de març, del magníficament organitzat 1r Obert de Primavera, els companys del Club de Scrabble de Cerdanyola del Vallès ja n’han publicat a la seva pàgina web els resultats, la crònica i algunes fotografies. Ho podeu veure tot plegat a l’enllaç http:/cscdv.wordpress.com/

Aprofitem per agrair als organitzadors la seva magnífica tasca i el bon dia que ens van fer passar a tots plegats, i felicitem també als participants del nostre club pels seus bons resultats, especialment al Joan Montané, el Valentí Rossell i la Muntsa Castells, que a més de fer molt bon paper es van endur respectivament els premis a la millor jugada, millor partida i millor jugada amb NY.

5è Obert de Scrabble El Prat 2009

Article republicat des de: Club Scrabble Manresa

5è Obert del PratEl proper dia 4 d’octubre a les 10 del matí se celebrarà la cinquena edició del campionat en català organitzat pel Club de Scrabble del Prat de Llobregat. Properament trobareu tota la informació sobre el torneig a la seva web, www.scrabbleprat.org, mentrestant ja us hi podeu inscriure mitjançant el formulari d’inscripció que hi trobareu.

El sistema de competició serà el suís, en enfrontaments d’un contra un, amb un total de 5 rondes. El preu de la inscripció tant per als jugadors com per als acompanyants que vulguin dinar serà de 15€, i tant els uns com els altres hauran d’omplir el formulari escollint la opció corresponent i el menú que voldran per tal de facilitar-los les tasques organitzatives.

Aquells que us hi vulgueu desplaçar des de Manresa, feu-nos-ho saber i mirarem d’organitzar una mica l’expedició.

4t Torneig de Scrabble en Català del Prat de Llobregat

Article republicat des de: Club Scrabble Manresa

Els companys del Club de Scrabble del Prat de Llobregat ens han informat de la celebració del seu 4t Torneig de Scrabble en Català, que tindrà lloc el proper 22 de novembre. Aneu-hi pensant els que estigueu interessats en assistir-hi, i un cop celebrat el torneig de Manresa, ja organitzarem la delegació manresana al Prat.

De moment, en trobareu més informació en aquest enllaç.