Mini torneig casolà de cloenda a Can Rabella

Article republicat des de: Mots i Més a Molins, club de Scrabble

El passat dissabte dia 6 vam donar per acabada de forma definitiva la temporada de Scrabble a Molins, amb el ja tradicional torneig de cloenda que celebrem a Can Rabella. Des d’aquí el nostre reconeixement i agraïment a la Cristina i tot l’equip de cambrers de Can Rabella que sempre ens han facilitat l’espai i ens han atès a la perfecció. Un torneig entre família que ja hem celebrat per tercera temporada i que aquest any té un aspecte a destacar, del qual estem molt i molt orgullosos: entre els participants hi havia l’Éric Domínguez, un jove aficionat a l’Scrabble que només amb 10 anys ja té el valor d’enfrontar-se amb gent que en sap tant. I no ho fa pas malament, fins i tot en el seu bagatge al final de les quatre rondes que vam fer hi havia una victòria. Tota una promesa molinenca.

També estem molt contents de comptar amb jugadors que no són actius en cap competició, com la Sandra Juncosa. Esperem que l’ham que els hem preparat sigui prou llaminer com per què la temporada 2013/14 la veiem en algun torneig dels que es fan per arreu del país. També vam haver de lamentar absències sonades, com la del Moi de darrera hora, o la Mireia, o el Pep…, però sobretot la de la Isabel, perquè el setembre marxa cap a Austràlia (res aquí al costat) i volíem acomiadar-nos-en com ella es mereix.

Entre les anècdotes cal esmentar la samarreta d’en Mazinger Z que duia el Xavier Albons, tota una declaració d’intencions; els dos porrons de cervesa que pal·liaven la set dels jugadors; el Juanan que ens va fer de reporter gràfic; i el Francesc Gelabert que es va endur el coixí que vam sortejar.

Quant al joc pròpiament dit, vam haver d’afegir una ronda més de les tres que teníem previstes jugar. Com que vam anar prou ràpid i hi havia ganes, a la taula 1 es decidia la victòria final entre l’Àlex Abad i l’Albert Rodríguez, amb victòria final per a aquest darrer. A destacar també dues centenàries durant el torneig, una d’elles sense Scrabble tot i que de menor puntuació.

I poca cosa més. Després un bon dinar amb la família, els comiats i millors desitjos per a les vacances i un arreveure que ens emplaça al setembre.

Aprofitem per felicitar tots els jugadors que han passat aquesta temporada pel club almenys algun dia a fer alguna partida: fins a 24! I com no, donar l’enhorabona als guanyadors de les dues competicions regulars: el Xavier Albons com a campió de la CUSCA i l’Albert Rodríguez com a campió de la Copa. Com també congratulem les millors jugades d’ambdues competicions: ENTAULÀS de 141 pts per a l’Àlex Abad en la CUSCA i DATÉSSIM de 149 pts per al Dani Bardés en la Copa.

Bon estiu, bones vacances, molta sort a tothom!… però abans unes quantes imatges de dissabte…

Presentació

Presentació

La taula és ben parada.

La taula és ben parada.

I aquí tenim el petit heroi. l'Éric!

I aquí tenim el petit heroi. l’Éric!

Aix, el Mazinger en plena contenció de poders.

Aix, el Mazinger en plena contenció de poders.

Tercera ronda i empat. Cal una quarta...

Tercera ronda i empat. Cal una quarta…

LÀlbert i l'Àlex en plena lluita de lletres. Només en pot quedar un!

LÀlbert i l’Àlex en plena lluita de lletres. Només en pot quedar un!

El coixí, gentilesa de la Marta Almagro. Felicitats, Francesc!

El coixí, gentilesa de la Marta Almagro. Felicitats, Francesc!