Octavian Mocanu i l’Scrabble a TV3

Aquest passat dissabte al migdia TV3 va emetre una entrevista a Octavian Mocanu dins del programa Tot un món. A l’entrevista el president de la FISC parla de com va arribar a Catalunya i sobre l’Scrabble, la llengua i la seva integració entre d’altres.

Per veure el vídeo cliqueu a la imatge:

Campionats a Sabadell i Cerdanyola

Article republicat des de: Club Scrabble Manresa

El proper 11 de febrer teniu l’oportunitat de participar al 1r Campionat de Scrabble de Sabadell. Un obert en format suís a 5 rondes. Teniu tota la informació al web de la FISC. Per als que us animeu a participar, tingueu en compte que el diccionari emprat no serà el DOSC, sinó que serà el DOCSEL.

També us informem que els dies 10 i 11 de març estan previstes activitats a Cerdanyola. El dissabte 10 teniu el 3r Obert Primavera de Cerdanyola del Vallès, format suís a 6 rondes. I l’endemà, dia 11, podreu gaudir d’una duplicada. Us mantindrem informats quan en tinguem més detalls.

2n Torneig Primavera de Cerdanyola

Article republicat des de: Club Scrabble Manresa

Cartell Torneig Primavera de CerdanyolaEl proper diumenge 20 de març, els companys de Cerdanyola del Vallès reediten el seu torneig primaveral.

Podeu gaudir d’un obert en format suís a 6 rondes a l’associació de veïns sant Ramon, conjuntament amb un dinar de germanor escrablística al Grau.

Teniu la informació al web del club de Cerdanyola. Les inscripcions es fan mitjançant l’adreça electrònic del club de Cerdanyola.