Cop a la copa

Article republicat des de: Mots i Més a Molins, club de Scrabble

Booona tarda,

Després de la prolixíssima jornada prèvia a la setmana santa, en termes de copa, ja se’n comença a veure el final. De fet, dos dels participants ja han jugat onze de les dotze partides que els corresponen. I els seus noms comencen per I. Casualitat?

Consulteu la classificació i els resultats actualitzats al lloc habitual.

El lider és manté amb nou victòries en deu partides, així que els que tinguin quatre o més derrotes, ja no poden aspirar a destronar-lo aquesta temporada. Això deixa matemàticament només cinc candidats a guanyar aquesta edició, dos dels quals depenen de si mateixos, i els altres tres queden (quedem) pendents de rebots i favors. Ja se sap, a final de temporada arriba el moment de les primes i els maletins amunt i avall per guanyar partides en que hom no s’hi juga res.

Com que tinc entès que és il·legal (o com a mínim antiesportiu), no m’ho penso dos cops: jo personalment, com a possible beneficiat, convidaré a una guiness als jugadors que guanyin a l’Albert R. en qualsevol de les dues partides que li queden. Ja està dit.

Apa, salut i copes…


Temporada 2012-2013

Article republicat des de: Mots i Més a Molins, club de Scrabble

Noves il·lusions nodreixen els anhels dels membres de “Mots i Més a Molins, club de Scrabble”. Volem tornar a les nostres competicions domèstiques, les que sense dubte fomenten el caliu de les trobades.

Al Bar Garbí, com sempre, seguirem intercanviant experiències sobre l’scrabble, sobre les relacions, sobre la llengua catalana… per aprendre, per passar-ho bé, per viure.

I és clar, per jugar. Jugarem les nostres dues competicions estrella:

  • La Lliga CUSCA, més relaxada i dirigida sobretot als més novells, tot i que prou atractiva per a tot tipus de jugador.
  • La Copa, una competició un pèl més exigent, més enfocada a agafar experiència i estratègia en el joc. Per a la majoria de jugadors representa la competició més estimulant.

Però farem més coses, és clar. Hem estat a la Festa Major de Molins. Estarem a Ia Trobada d’Entitats el dia 20 d’Octubre. I també viatjarem a Pallejà el proper diumenge dia 7 d’octubre per estendre la nostra afició, una invitació que ens fa grans, com aquells nens a punt de fer 10 anys, a punt de canviar de dígit… perquè som joves amb ganes de créixer.

I en farem una de grossa. I tant! Però això… d’això ja en parlarem al seu moment.

Anima’t i vine! T’hi esperem!