Correllengua a Pallejà

Article republicat des de: Mots i Més a Molins, club de Scrabble

Diumenge passat ens van convidar al correllengua de Pallejà i, com no, ens hi vam presentar amb tots els nostres estris. Un olor a xocolata desfeta ens va rebre tan bon punt apareguérem al pati on s’havien de fer les activitats relacionades per a l’ocasió. Mmm… un bon pressentiment ens recorria.

El Castell de Pallejà ens obrí la seva intimitat i no ens va decebre. És tot un encert recuperar un espai arquitectònic d’aquesta magnitud i oferir-la al servei del poble.

Castell de Pallejà

L’alcalde, el Sr. Ismael Álvarez Serrano, es va interessar per la nostra passió i s’atreví a formar la primera paraula en un faristol preparat. De seguida va veure que s’hi amagava un mot força especial, i per celebrar-ho ens retratàrem donant el tret de sortida a l’activitat de scrabble a Pallejà.

L’alcalde, el Sr. Ismael Álvarez, i la Montserrat Teixidó, responsable del CNL de Pallejà, envoltats de l’equip de “Mots i Més a Molins, club de Scrabble”

El tauler gegant cridava l’atenció dels porucs passavolants, si més no, un xic tímids. A poc a poc, l’efecte d’iman del tauler es començar a evidenciar i aviat es produïen diferents propostes per a un mateix faristol. Bé, la cosa anava bé. Sobretot quan, una vegada provaven el tauler gegant, algunes persones decidien quedar-se una estona i experimentar asseguts davant un joc de scrabble, això sí, ben assessorades pel nostre equip docent.

Entre els participants, tant al tauler gegant com a les taules, es va sortejar el llibre “Verb i gràcia 1000 i + Enigmes Verbals” (VVAA). Sempre es bo tenir un petit detall malgrat la crisi.

Volem agrair la col·laboració de la Montserrat Teixidó, encarregada del CNL a Pallejà, la qual va participar activament en tot moment.

Com sempre, unes imatges testimonien una jornada especial en que “Mots i Més a Molins, club de Scrabble” traspassa les seves fronteres. Gràcies Pallejà!

Es busca jugada. Qui la té més valuosa?

Mentre unes pensen… l’altre fa flexions de taula.

Assistència en ple viatge.

Millor la taula que el tauler.

Tauler final.

Els guanyadors del sorteig, el Jesús Llort i la Martina Llort.