Actualització de la CUSCA

Article republicat des de: Club Scrabble Manresa

Hem actualitzat les dades de la CUSCA a data d’avui.

La Muntsa Clotet manté liderat, de forma cada cop més estable, seguida aquest mes per en Jaume Serra i la Muntsa G. Castells, que han intercanviat la classificació. Eric Olmedo i Joan Montané se situen a la mitja taula. Tanca la classificació d’habituals en Javier Larrañaga.

Bon Any Nou

Article republicat des de: Club Scrabble Manresa

Benvolguts companys de faristols,

ja ha començat l’any 2011, les festes nadalenques enfronten la recta final i aviat la mainada ja tornarà a escola i tot tornarà al seu ritme habitual. Us desitgem que aquest sigui un any amb salut i generós amb els escarrassos.

Volem aprofitar aquest missatge per informar-vos que la classificació CUSCA es troba actualitzada a data 27/12/2010. Com podeu comprovar, aquesta temporada tenim, de moment, una davallada en la participació, per això volem agrair als jugadors habituals la seva participació i animem als esporàdics i tothom interessat a tastar jugar amb la llengua a apropar-se a la Peixera tots els diumenges a partir de les 18h i tots els dilluns a partir de les 19h.

També us recordem que aquesta primavera està previst el 4t Mundial de Scrabble en Català… ja us avisarem tant aviat en tinguem notícies, :-)

Resultats del 6è Torneig de Festa Major i inici de la nova temporada

Article republicat des de: Club Scrabble Manresa

Ja podeu consultar els resultats del Torneig de Festa Major a la secció “competicions” o en aquest enllaç. Aprofitem per felicitar el guanyador, el Jaume Serra, que es va endur com a premi un val de 150 euros per als establiments Abacus, i per agrair la participació de tots els jugadors (especialment els que es vàren desplaçar des d’altres poblacions per assistir al torneig) així com a tots els visitants i curiosos que es van interessar per l’activitat del nostre Club.
Aprofitem també per recordar-vos que, com cada any, el setembre el dedicarem a fer “pretemporada”, per tal que recupereu la forma o perquè s’iniciin els nous jugadors, i que també podeu aprofitar per enllestir les partides de la Copa que us varen quedar pendents al juliol. I a partir de l’octubre, comença una nova edició de la Lliga CUSCA!!!
Així doncs, fins aviat!

Primers resultats de la lliga CUSCA

Article republicat des de: Club Scrabble Manresa

Després del magnífic Obert del Prat, on la delegació manresana va fer un paper més que destacable (el campió va ser el Valentí Rossell, imbatut durant tot el torneig), ahir dilluns va començar una nova edició de la lliga CUSCA, tot estrenant la nova ubicació a La Peixera.

Ja en podeu veure els resultats en aquest enllaç o a la secció “competicions”.

Inici de la temporada 2009-2010

Article republicat des de: Club Scrabble Manresa

A partir del dilluns 7 de setembre, un any més, engeguem una nova temporada del Club Scrabble Manresa. Com ja va sent habitual, aquest mes de setembre el dedicarem a fer “pretemporada”, l’ocasió ideal perquè aprofiteu a recuperar la forma i l’agilitat, o perquè aquells que us vulgueu començar a introduir en el món scrabblístic en pugueu anar aprenet els principis bàsics.

A partir del primer dilluns d’octubre donarem per inaugurada la Lliga CUSCA 2009-2010, que es regirà per les mateixes bases de sempre, i a partir d’aleshores totes les partides realitzades ja passaran a ser computades per a la classificació. Us hi esperem!

Resultats finals de la Lliga CUSCA 2008-2009

Article republicat des de: Club Scrabble Manresa

El passat 29 de juny es va donar per finalitzada la temporada CUSCA 2008-2009. El campió en aquesta edició ha estat el Dani Hernández, amb el permís, això sí, del Valentí Rossell que no ha pogut completar per poc el nombre mínim de partides necessàries per figurar en la classificació.

Ja podeu consultar, per tant, les classificacions finals de la Lliga CUSCA 2008-2009.

La pàgina de classificacions ja torna a rutllar

Article republicat des de: Club Scrabble Manresa

Durant les darreres setmanes, com molt ja heu observat -i advertit-, la pàgina on habitualment es mostren els resultats de la lliga CUSCA no ha funcionat correctament. Això s’ha degut a alguns canvis d’ubicació que s’han dut a terme a la Universitat Pompeu Fabra (a qui pertany el servidor), i a tasques de reprogramació diverses, sobre les quals ens ha anat informant el Lluís d’Yzaguirre, responsable del seu funcionament.

També a causa d’aquestes modificacions l’adreça que habitualment utilitzàvem per accedir als resultats s’ha vist afectada, de manera que durant uns dies els enllaços des de la web del Club Scrabble Manresa es redirigien a una pàgina d’avís.

Bé, tots aquests contratemps ja han estat solventats, així que ja us podem comunicar que podeu veure de nou els resultats actualitzats amb tota normalitat. Per a l’accés directe, ho podeu fer a través de l’adreça

http://rc51.upf.es/cgi-bin/miralq.cgi?directori=manresa/2008-2009&control=portada , i si no, ho podeu seguir veient com sempre a través de l’enllaç de la secció competicions.

Inici de la Lliga CUSCA 2008-2009

Article republicat des de: Club Scrabble Manresa

Després de l’habitual setembre de pretemporada, arribem a l’octubre i, per tant, a l’inici d’una nova lliga CUSCA, que serà ja la 4a. Per tant, us fem recordatori del calendari per als propers dies:

  • dilluns 29 de setembre, últim dia de pretemporada
  • diumenge 5 d’octubre (el Barça juga dissabte), 1a jornada vàlida per a la lliga CUSCA
  • dilluns 6 d’octubre, 2a jornada vàlida per a la lliga CUSCA

Trobareu les normes de la competició i els resultats (a partir del dimarts dia 7) a la secció competicions.