Cloenda del 1er Campionat d’Aparaulats de Molins de Rei

Article republicat des de: Mots i Més a Molins, club de Scrabble

Fa tot un just una setmana que va tenir lloc l’acte de cloenda del 1r Campionat d’Aparaulats de Molins de Rei, a la Federació Obrera.

Hi havia preparades diverses activitats que, sobretot, consistien en partides de scrabble entre els assistents, al mateix temps que s’hauria celebrat la partida d’exhibició entre el campió del grup dels mestres i el campió del grup dels aspirants.

Lamentem que les circumstàncies provoquessin la modificació de tot allò previst. La no presència dels campions d’aquests grups i d’alguns dels guardonats van deslluir l’acte, però no per això vam caure en el desànim i, moguts per l’interès comú que ens uneix, vam jugar, vam berenar i vam fer el lliurament de premis dels que sí van venir.

Així, és just reconèixer l’esforç d’aquells forans que van decidir  arribar-se a Molins, així com els propis molinencs que s’aproparen aquella tarda.

En Xavier Albons va fer els parlaments de protocol i va presentar les personalitats institucionals en el lliurament dels guardons.

L’alcalde de Molins, el Sr. Xavi Paz, va fer entrega del premi:

  • Coixí en forma de fitxa d’Aparaulats, confeccionat per la Marta Almagro, i Diploma per a la millor jugadora local “admolins”, que es va disputar la final amb el guanyador absolut, el “xevigoku”.

El regidor de cultura, el Sr. Joan Ramon Casals, va lliurar el:

  • Diploma de guanyadora del grup dels aprenents a “maderuelo”.

La resta de diplomes els va lliurar el Sr. Albert Rodríguez, membre de “Mots i Més a Molins, club de Scrabble”:

  • Diploma a la millor mitjana anotadora a “bufafort”
  • Diploma a la puntuació individual més alta en una partida a “mestreisaac”
  • Diploma a la puntuació conjunta més alta en una partida a “mestreisaac i plecha”

Però no s’acaben aquí els diplomes. Tothom que ha participat en el torneig té el seu diploma amb la posició final que ha quedat i amb els punts totals que ha sumat. Només heu de descarregar-vos el pdf. que hem preparat i, una vegada localitzat el vostre diploma, seleccionar-lo i imprimir “la pàgina actual”. És força senzill.

Agrair la participació general en el torneig a tots els jugadors, i en especial als que van venir dissabte en l’acte de cloenda, i molt més especialment a aquells que no eren molinencs i van desafiar les condicions meteorològiques.

Una menció sincera per al Servei local de Català que, a través de la Marta Espona, ens ha ajudat a difondre el campionat i ens ha possibilitat fer aquesta cloenda en un marc com és el de la Federació Obrera de Molins de Rei.

També volem agrair l’empresa Pàdel Molins que posi a disposició dels jugadors molinencs interessats tres pistes de pàdel, preferentment una per a cada grup de participants. Els interessats us podeu dirigir a molinscrabble@gmail.com .

I per acabar, unes imatges i una crònica cedides pel CNL:

http://www.cpnl.cat/xarxa/cnlcanametller/noticies.html?ID=8392

fede1

fede7

fede4fede3

fede5

fede6