Cloenda del 1er Campionat d’Aparaulats de Molins de Rei

Article republicat des de: Mots i Més a Molins, club de Scrabble

Fa tot un just una setmana que va tenir lloc l’acte de cloenda del 1r Campionat d’Aparaulats de Molins de Rei, a la Federació Obrera.

Hi havia preparades diverses activitats que, sobretot, consistien en partides de scrabble entre els assistents, al mateix temps que s’hauria celebrat la partida d’exhibició entre el campió del grup dels mestres i el campió del grup dels aspirants.

Lamentem que les circumstàncies provoquessin la modificació de tot allò previst. La no presència dels campions d’aquests grups i d’alguns dels guardonats van deslluir l’acte, però no per això vam caure en el desànim i, moguts per l’interès comú que ens uneix, vam jugar, vam berenar i vam fer el lliurament de premis dels que sí van venir.

Així, és just reconèixer l’esforç d’aquells forans que van decidir  arribar-se a Molins, així com els propis molinencs que s’aproparen aquella tarda.

En Xavier Albons va fer els parlaments de protocol i va presentar les personalitats institucionals en el lliurament dels guardons.

L’alcalde de Molins, el Sr. Xavi Paz, va fer entrega del premi:

 • Coixí en forma de fitxa d’Aparaulats, confeccionat per la Marta Almagro, i Diploma per a la millor jugadora local “admolins”, que es va disputar la final amb el guanyador absolut, el “xevigoku”.

El regidor de cultura, el Sr. Joan Ramon Casals, va lliurar el:

 • Diploma de guanyadora del grup dels aprenents a “maderuelo”.

La resta de diplomes els va lliurar el Sr. Albert Rodríguez, membre de “Mots i Més a Molins, club de Scrabble”:

 • Diploma a la millor mitjana anotadora a “bufafort”
 • Diploma a la puntuació individual més alta en una partida a “mestreisaac”
 • Diploma a la puntuació conjunta més alta en una partida a “mestreisaac i plecha”

Però no s’acaben aquí els diplomes. Tothom que ha participat en el torneig té el seu diploma amb la posició final que ha quedat i amb els punts totals que ha sumat. Només heu de descarregar-vos el pdf. que hem preparat i, una vegada localitzat el vostre diploma, seleccionar-lo i imprimir “la pàgina actual”. És força senzill.

Agrair la participació general en el torneig a tots els jugadors, i en especial als que van venir dissabte en l’acte de cloenda, i molt més especialment a aquells que no eren molinencs i van desafiar les condicions meteorològiques.

Una menció sincera per al Servei local de Català que, a través de la Marta Espona, ens ha ajudat a difondre el campionat i ens ha possibilitat fer aquesta cloenda en un marc com és el de la Federació Obrera de Molins de Rei.

També volem agrair l’empresa Pàdel Molins que posi a disposició dels jugadors molinencs interessats tres pistes de pàdel, preferentment una per a cada grup de participants. Els interessats us podeu dirigir a molinscrabble@gmail.com .

I per acabar, unes imatges i una crònica cedides pel CNL:

http://www.cpnl.cat/xarxa/cnlcanametller/noticies.html?ID=8392

fede1

fede7

fede4fede3

fede5

fede6


Game over!

Article republicat des de: Mots i Més a Molins, club de Scrabble

Fins aquí hem arribat, si més no en la cita virtual. Han estat dos mesos de partides amb una certa intensitat, ens consta que per alguns massa temps entre mig i per d’altres massa partides. Sigui com sigui, el cert és que hem estat fent una de les coses que més ens agrada: jugar a scrabble, bé, en la seva variant “aparaulada”.

El nostre desig sempre s’ha encaminat a fer d’aquest torneig un punt de trobada entre la gent a qui ens agrada jugar amb les lletres, amb la llengua, aportant un ingredient que és clau per convertir una simple partida entre dos contrincants en un desafiament: la competitivitat. És clar que cal entendre-la des d’un punt de vista del tot sa, cadascú amb les seves armes, amb les seves virtuts i, malauradament, amb ajuts no desitjables. Per nosaltres l’aspecte més negatiu ha estat la utilització d’eines externes que, de vegades, han suplert l’esforç individual per la jugada mastegada del robot. No és ètic, no és moral, però com a part organitzativa ens és impossible de detectar i, per tant, de sancionar. Aquest era (és) un torneig que es basa en la confiança i en la bona fe dels jugadors i jugadores que s’han esmerçat en donar el millor d’ells mateixos, i des d’aquí us volem fer un reconeixement absolut per la vostra complicitat, pel vostre recolzament i per entendre els imprevistos que han anat sorgint i que hem anat solucionant com bonament hem pogut; amb prou èxit, al nostre entendre.

Només ens queda donar-vos les gràcies per aquests gairebé dos mesos de competició, per haver-nos estat tan fidels com nosaltres esperàvem, fins i tot més del que ens havia semblat en un principi. I, com no, convidar-vos a trobar-nos físicament el proper dissabte dia 23 a la Federació Obrera de Molins de Rei, a partir de les 17h.

Si veniu, que esperem que així sigui, podreu participar en el següent programa:

 • 17:00 – Recepció de jugadors, acompanyants i passavolants.
 • 17:00 – Habilitació de taules amb jocs de scrabble per tothom que vulgui fer una partida.
 • 17:30 – Final d’exhibició entre el campió del grup dels mestres, en xevigoku, i el campió del grup dels aspirants, en akomon. Aquesta partida serà reproduïda a través d’un tauler gegant de Scrabble , en què tothom que ho desitgi podrà aprendre de les sàvies lliçons dels dos mestres combatents.
 • 19:00 – Lliurament de premis i diplomes per als participants que hagin assolit algun mèrit exclusiu durant la competició. Són aquests:
  • Campió del “grup dels mestres” i, per tant, Millor Aparaulador del 1er Campionat d’Aparaulats de Molins de Rei: xevigoku.
  • Millor Aparauladora local del 1er Campionat d’Aparaulats de Molins de Rei, que en aquest cas ha estat també finalista: admolins.
  • Campió del “grup dels aspirants” del 1er Campionat d’Aparaulats de Molins de Rei: akomon.
  • Millor anotador del 1er Campionat d’Aparaulats de Molins de Rei, amb 9468 punts: micses.
  • Millor promig anotador general 1er Campionat d’Aparaulats de Molins de Rei amb 464,5 punts per partida: bufafort.
  • Millor puntuació individual en una partida del 1er Campionat d’Aparaulats de Molins de Rei, amb 617 punts: mestreisaac.
  • Partida amb major puntuació conjunta del 1er Campionat d’Aparaulats de Molins de Rei, amb un total de 1029 punts: mestreisaac i plecha.
  • Campiona del “grup dels aprenents” del 1er Campionat d’Aparaulats de Molins de Rei: maderuelo.
  • 19:30 – Comiat

Durant tota la jornada tindrem disponibles algunes pastetes per berenar en un espai especialment habilitat on també hi haurà màquina de cafè.

Finalment, agrair-vos una altra vegada la vostra participació. No us volem enganyar i confessem que hem muntat tot aquest sarau per conèixer-vos i explicar-vos que si us pica.. heu de rascar! El que volem dir és que us hauríeu d’animar a venir al The Queen Lara a provar de jugar en tauler, a Scrabble. Us assegurem que és molt més gratificant que amb la maquineta.

Res més. Com a colofó, aquí teniu la classificació final!