Crònica de la tarda d’Scrabble

scrabble01El diumenge 29 de febrer de 2012 unes 20 persones van participar a la tarda d’Scrabble a l’Ateneu Mulei que vam organitzar juntament amb els companys de Mots i Més, el club d’Scrabble de Molins de Rei, que van fer perfectament el paper d’assessors: explicant el funcionament del joc, dinamitzant les partides, ajudant als jugadors,…

Les partides es van anar fent per taules de 4 jugadors, i al finalitzar cada ronda es feia una mitjana de punts de cada jugador, i aquests es tornaven a situar a la taula que els correspongués segons la seva posició a la classificació.

Va ser una tarda entretinguda i divertida que esperem poder tornar a repetir!

scrabble02scrabble03

Nous clubs, nous jugadors, la mateixa afició

Article republicat des de: Club Scrabble Manresa

Ens fem notícia de l’aparició de dos nous clubs d’escrable en català.

Una notícia que teníem pendent de publicar. Des de la tardor de 2010, i amb activitat regular des de la primavera, s’ha constituït el Mots i Més a Molins, club de Scrabble, a la vila de Molins de Rei. Vora una desena d’aficionats al nostre joc favorit que en el seu primer any de vida han organitzat la lliga CUSCA i una copa de partides 1 contra 1 en format tots contra tots.
Cartell de Molins de Rei

A les Pitiüses, els propers dies, i també a partir d’un grup d’amics que juguen regularment a l’escrable, es formalitzarà la creació del Club Scrabble Eivissa, el primer club d’escrable en català fora del principat!!! I atenció, tenen la intenció d’organitzar el I Campionat de Scrabble d’Eivissa el dia 22 d’octubre.
Portada del suplement Mola del Diari d'Eivissa, 21/7/2011

Des del Club Scrabble Manresa donem la benvinguda a aquests dos nous clubs, i als seus jugadors, al nostre petit gran món de paraules.