TROBADA DE VOLUNTARIS DE L’ACCIÓ SOCIAL DE L’ESGLÉSIA AL PRAT.

Article republicat des de: Parròquies del Prat

Divendres 5 de maig, al centre cívic Sant Jordi-Ribera Baixa, va tenir lloc la trobada de voluntaris amb la participació de la gent de tots els àmbits de l’acció social de l’Església al Prat. Hi ven intervenir sor Lucia Caram, religiosa dominica i el cor Blue Paw gospel que assagen setmanalment a la sala sant Pau.

Gràcies a tothom que ha fet possible aquesta trobada.

25 26 27 28

 

29

ELS JOVES VISITEN EL CIE DE ZONA FRANCA

Article republicat des de: Parròquies del Prat

El matí del dissabte sant, els joves de la parròquia, van conèixer una mica més el Centre d’Internament de persones Estrangeres (CIE) de la Zona Franca. Un centre on s’interna les persones estrangeres que han estat detingudes per trobar-se en situació administrativa irregular, com ara no tenir papers, abans de ser expulsades.

Realitats properes que necessiten ser mirades amb ulls d’esperança.

12

EL PRAT VIU EL DIVENDRES SANT AMB LA PROCESSÓ

Article republicat des de: Parròquies del Prat

Conegudes per Processons del Sant Enterrament, els seguicis de Divendres Sant recreen, mitjançant escultures de fusta o bé mitjançant teatre popular, una part de la Passió o Via Crucis de Jesús: l’enterrament de Crist que, segons la història sagrada del Cristianisme, va tenir lloc la nit de Divendres Sant.

A partir de les 18 h la processó va recórrer els carrers i places de la nostra ciutat. Agraïm a la Cofradia per apropar-nos el misteri l’amor de Déu.

200 201 202 203

 

També pels carrers del nucli antic de la nostre ciutat va recórrer el Via Crucis.

11 26 27 28 29

TÉ LLOC EL VIA CRUCIS DE DIVENDRES SANT

Article republicat des de: Parròquies del Prat

Al matí de divendres Sant, al Parc Nou, ha tingut lloc el Via Crucis, amb l’objectiu de recordar els moments de la vida de Jesús de Natzaret des que va ser fet presoner fins a la seva crucifixió i sepultura.

A les 20 hores el Via Crucis va sortir de la parròquia de sant Pere i sant Pau i va recórrer els carters del nucli antic.

204

CELEBRACIÓ DEL DIJOUS SANT

Article republicat des de: Parròquies del Prat

Es dóna per finalizat el dijous Sant, on es celebra l’últim sopar de Jesucrist amb els seus deixebles. Considerat el dia de la fraternitat, ja que Jesús en el darrer sopar va rentar els peus als deixebles, es va fer servidor dels altres.

205 206 207

CELEBRACIÓ DE DIUMENGE DE RAMS

Article republicat des de: Parròquies del Prat

Diumenge de Rams començàvem la Setmana Santa, recordant l’entrada de Jesucrist muntat sobre un ruc a Jerusalem amb els seus deixebles. La gent el va rebre amb alegria alçant palmes i branques de llorer i d’olivera.

Que les celebracions d’aquests dies ens ajudin a celebrar la Pasqua de Jesús!!!!

208 209