Semifinals del campionat d’Aparaulats

Article republicat des de: Mots i Més a Molins, club de Scrabble

Arrenquen les semifinals amb els grups ja definits. El millor aparaulador del 1er Campionat d’Aparaulats de Molins de Rei sortirà d’un d’aquests quatre jugadors:

  • micses
  • xevigoku
  • admolins
  • albertrcapdevila

Però l’èxit més gran és que la resta de jugadors segueixen buscant el seu lloc en una classificació final encara per determinar, fins al darrer moment.

Hem d’anunciar un fet insòlit, però rellevant, que permet mesurar quin impacte ha tingut aquest torneig que va començar amb molta modèstia i que pretén seguir en aquesta línia. El cas és que la Unió Faristolaire (UF) organitza el seu 5è Campionat Mundial de Scrabble en Català a Mataró els propers dies 9 i 10 març. Segons els seus criteris d’assignació de places a clubs i grups de joc en actiu, en assabentar-se d’aquest torneig que celebrem a Molins, han volgut reconèixer l’esforç i l’empenta en forma d’invitació per al guanyador del torneig al Mundial. En cas que el guanyador renunciés a la possibilitat d’anar-hi, hem pensat que hi podria anar l’altre finalista, o algun dels semifinalistes si també declinés la invitació. Sigui com sigui, del campionat d’Aparaulats de Molins hi ha una plaça amb accés directe al Mundial de Mataró.

Si ja teníem prou estímuls per jugar, només ens faltava aquest!

Com sempre, podeu seguir els vostres resultats aquí, i comunicar les vostres partides en aquest enllaç. Recordeu, hi ha temps fins el proper diumenge dia 10.

Sort i endavant… que ja falta poc!