Convocatòria d’assemblea general de socis i sòcies del Club Scrabble Eivissa

Article republicat des de: Club Scrabble Eivissa


Convocatòria d'assemblea general de socis i sòcies del Club Scrabble Eivissa

Benvolgut/da soci/sòcia,

Et convocam a l'Assemblea General de socis i sòcies que es celebrarà el proper dissabte dia 26 de gener a la seu de l'Institut d'Estudis Eivissencs a les 19.00 h. en primera convocatòria i a les 19.30 h. en segona, amb el següent ordre del dia:

1. Lectura i aprovació de l'acta de l'assemblea anterior.
2. Aprovació de la memòria d'activitats de l'any 2012.
3. Proposta i aprovació de les activitats i del pressupost previstos per al 2013. (Inclòs 5è Mundial d'Scrabble en Català).
4. Renovació dels càrrecs de vice-presidència i tresoreria.
5. Aprovació de la memòria de tresoreria i lliurament de domiciliacions bancàries de les quotes dels socis i de les sòcies.
http://scrabbleclubeivissa.blogspot.com.es/p/sollicitud-socisocia.html (Descarregau-vos la butlleta i portau-la emplenada el dia de l'assemblea)
6. Torn obert de paraules

Eivissa, 9 de gener de 2013

NOTA: El dia 26 de gener, en celebrar-se l'assemblea, se supèn la trobada a sa Trobada dels jugadors i jugadores del Club Scrabble 

Campanya de sòcies i socis del Club Scrabble Eivissa

Article republicat des de: Club Scrabble Eivissa

Durant els següents mes de desembre volem dur a terme una terme una campanya de sòcies i socis del Club Scrabble Eivissa. Ara mateix som 21 sòcies i socis. Ens agradaria arribar a 30 abans del 2013 i començar l'any amb 10 incorporacions més. Per poder seguir duent a terme les nostres activitats de foment de l'scrabble i de la llengua catalana en general necessitam un suport econòmic. Per tant, animam tots els nostres amics i amigues que ens han anat acompanyant en els diferents campionats i tornejos a associar-se i donar-nos així suport.
Les quotes actuals de la nostra entitat són 20 euros per als adults i 10 euros per als menors de 18 anys. Pensam que, malgrat els temps que corren, és una quantitat que podem assumir i més tenint en compte que és una inversió en la llengua, en la nostra llengua (aquest any 2012 centenars de persones entre adults i alumnes d'instituts han jugat a scrabble en català a Eivissa en diferents tornejos i activitats que hem organitzat).
Volem animar a les sòcies i socis que encara no ho han fet a domiciliar la seva quota. Serà més senzill per vosaltres i més fàcil, sobretot per a la nostra tresorera que no us haurà d'encalçar cada mes de gener. Per tant, si ens podeu fer arribar la domiciliació abans de l'1 de gener que és quan les començarem a fer efectives totes juntes us ho agrairem molt.

Per fer-vos sòcia o soci i/o per domiciliar la vostra quota és molt fàcil, tan sols heu d'imprimir la butlleta de sòcia o soci a l'enllaç següent i fernos-la arribar a un membre de la Junta actual:
http://scrabbleclubeivissa.blogspot.com.es/p/sollicitud-socisocia.html

Membres de la Junta:

Pau Arranz
Irene Jaumà (tresorera)
Maria Ribes
Neus Torres
Adelaida Pascual
Tanchi Lavela

Si us voleu fer sòcies o socis i no coneixeu ningú de la Junta ens podeu enviar la butlleta al correu electrònic següent:  cs_eivissa@hotmail.com
Estam a la vostra disposició per resoldre qualsevol dubte.
Moltes gràcies i visca l'scrabble en català a Eivissa!