Temporada 2012-2013

Article republicat des de: Mots i Més a Molins, club de Scrabble

Noves il·lusions nodreixen els anhels dels membres de “Mots i Més a Molins, club de Scrabble”. Volem tornar a les nostres competicions domèstiques, les que sense dubte fomenten el caliu de les trobades.

Al Bar Garbí, com sempre, seguirem intercanviant experiències sobre l’scrabble, sobre les relacions, sobre la llengua catalana… per aprendre, per passar-ho bé, per viure.

I és clar, per jugar. Jugarem les nostres dues competicions estrella:

  • La Lliga CUSCA, més relaxada i dirigida sobretot als més novells, tot i que prou atractiva per a tot tipus de jugador.
  • La Copa, una competició un pèl més exigent, més enfocada a agafar experiència i estratègia en el joc. Per a la majoria de jugadors representa la competició més estimulant.

Però farem més coses, és clar. Hem estat a la Festa Major de Molins. Estarem a Ia Trobada d’Entitats el dia 20 d’Octubre. I també viatjarem a Pallejà el proper diumenge dia 7 d’octubre per estendre la nostra afició, una invitació que ens fa grans, com aquells nens a punt de fer 10 anys, a punt de canviar de dígit… perquè som joves amb ganes de créixer.

I en farem una de grossa. I tant! Però això… d’això ja en parlarem al seu moment.

Anima’t i vine! T’hi esperem!