Concurs “Have Your Say”

 

“Have your say” (HYS) és un concurs de vídeo que forma part de la campanya mundial Energy Bits per al consum intel·ligent d’energia, adreçada principalment a joves i adolescents entre 14 i 18 anys. S’han de presentar enregistraments de màxim 3 minuts, on els alumnes tractin el tema de l’energia en el seu ampli espectre de possibilitats (renovables, estalvi, eficiència, transport sostenible, reciclatge, reutilització, etc.).

Cada centre pot presentar tants vídeos com vulgui. Per participar-hi, només cal penjar els vídeos produïts al canal Youtube d’Energy Bits. Els vídeos han de comptar amb un tutor que es faci responsable dels continguts inclosos en l’enregistrament. (+ Informació)

El lliurament de vídeos és el 15 de març del 2013. Trobareu més informació sobre el concurs a la pàgina ww.ebitsvideo.com.

El cesire*.aulatec del Departament d’Ensenyament col·labora amb TV3 en l’organització d’unes sessions informatives per al professorat que estigui interessat a fer vídeos, especialment per al concurs internacional de vídeo per a escoles “Have Your Say”

 

Visita a l’escola Garbí

Els coordinadors TAC dels centres educatius de primària i secundària dels centres d’Esplugues i de Sant Just Desvern, en el marc del seminari TAC del Pla de Formació de Zona del SE Baix Llobregat VIII, han visitat l’escola Garbí d’Esplugues de Llobregat per tal de conèixer el projecte iGarbí.

La visita ha permès veure l’inici de la incorporació de les tauletes sensibles amb els alumnes d’ESO al centre i el seu encaix en el Pla TAC del centre. Al llarg de la visita, el professorat ha pogut plantejar possibles dubtes en relació a l’ús del maquinari amb l’alumnat i el professorat, la gestió de la xarxa, les aplicacions i materials didàctics existents i la formació del professorat, entre d’altres.